vrijdag 24 oktober 2014

Europese Quiltkampoenschappen in Veldhoven

Het is mij ter ore gekomen, dat er quilters zijn, die hier niet vanaf weten! Die niet weten, dat er hier een schitterende tentoonstelling is met prachtige quilts van traditioneel tot modern, waarvan het thema dit jaar "Meesterwerk" is/was. En geloof me; er hangen MEESTERWERKEN!
 
 
Dat er dus quilters zijn, die hier niet vanaf weten en dus ook niet weten, dat er HEEL VEEL leuke winkels zijn met van alles en nog wat; Jookies en de Quiltster en Carol Cox zijn er met mooie stoffen, Kaleidoscope en Quiltmania zijn er met lekker veel boeken, Kashmir Heritage is er met prachtige sjaals en borduurwerk en er zijn winkels met allerlei soorten garentjes! 
En ........ natuurlijk niet te vergeten zijn er: Den Haan & Wagenmakers
en Petra Prins Patchwork & Quilting. Stands 15 en 16

Genoeg leuks voor een heerlijk dagje uit! De koffie in het restaurant is verrukkelijk net zoals de vlaai, de appeltaart en de broodjes ;-)

Een fijne dag!

4 opmerkingen:

Judith zei

Wat klinkt dat allemaal heerlijk! Heel veel plezier vandaag.

quilting Jeannet zei

Leuk stukje Petra, en ongelofelijk dat er nog quiltsters zijn die nog nooit van de OEQC gehoord hebben, ik heb er vorig jaar zo van genoten!Veel plezier daar weer.

Guusje, zei

Gelukkig maar dat ik er morgen even ga kijken.

Anoniem zei

De beurs en tentoonstelling in Veldhoven waren inderdaad erg de moeite waard, ik heb erg genoten en heb veel inspiratie opgedaan. Jammer dat ik je niet gezien heb. Dank ook voor je verslagen vanuit de US, wat een prachtige beurs is dat ook. Ooit, later als ik groot ben, hoop ik dat ook eens te zien ;-)