maandag 6 mei 2013

Na een paar leuke weken weg ....

is het ook heerlijk om weer thuis te zijn! Het kan tenslotte niet altijd feest blijven! 
Want ..... een feest was het. Ten eerste had ik het nieuwe boek, dat samen met An Moonen gemaakt is, nog niet gezien. Ik werd niet teleurgesteld,
"Promenade dans un Jardin Hollandais" is werkelijk schitterend! Mijn complimenten en dank gaan naar Carol, Guy (de fotograaf) en het Quiltmania team! Zij hebben fantastisch werk geleverd.
De foto's gemaakt in het Nederlands Openlucht Museum in Arnhem zijn werkelijk een lust voor het oog, waar je zelfs als "niet-quilter" van kunt genieten. En dat kan ik rustig zeggen, want ik heb er zo een over de vloer en nog een paar verspreid over ons land :-)  

Kijk, zo werden de quilts gepresenteerd:
in een prachtig ingerichte kamer hing onze Hollandse "Quilt Heritage".
 

Zondags reden we met prachtig weer naar huis en op maandag was het snijden en verzenden geblazen. Gelukkig was er de kroning van Willem Alexander, dat gaf een kleine adempauze, want ondanks de drukte wilden we dat niet missen en zaten we voor de buis!

Vlak voor ons vertrek naar Veldhoven voor het volgende evenement kwamen er dozen met stof binnen! 
Dat was wel even hard, maar het was tijd om te vertrekken. Er moest een stand worden opgebouwd! Aan de andere kant is het ook wel leuk om nog iets "te goed" te hebben. Dat wordt morgen genieten.

Fijne avond!

 

8 opmerkingen:

Dawn zei

Very Exciting!! I'm getting extra copies of the book.

quilting Jeannet zei

Ik vind het echt een ontzettend mooi en sfeervol boek, en inderdaad, niet in de laatste plaats om de geweldige fotolocatie van het open lucht museum. En wat hebben jullie een werk gehad aan het maken van al die quilts voor het boek!

Saskia Smit zei

Ik ben benieuwd wat de pakjes brengen.

carina zei

Ik kom het boek ook nog een keer scoren! Heb er al zoveel van gehoord. Nou lekker blijven genieten van alle mooie mensen en quilts om je heen!

Guusje, zei

Het lijkt me een prachtig boek. Over een paar weken kom ik er eentje ophalen.

Berna zei

Ik hoop dat de boeken weer snel binnen komen. Hij is prachtig! Heb er al hier en daar een blik in mogen werpen.

Anoniem zei

Een prachtig boek, we worden maar weer verwend.

Liefs Hermien

Balsemien zei

Het boek van jou en An is echt geweldig! Het ligt hier op tafel en elke dag kijk ik er wel even in. Dank voor het maken, ik geniet!