donderdag 11 oktober 2012

Blog, werken en genieten

De beurzen zijn even geweest, m'n gasten zijn vertrokken, de vakanties zijn voorbij en het laatst verwachte kleinkind is geboren. Tijd voor wat rust zou je denken! Niets is minder waar! Er moet gewerkt worden en wel aan m'n nieuwe boek voor Quiltmania. De deadline is januari! Dolgraag zou ik wat laten zien, maar helaas kan ik maar een klein tipje van de sluier oplichten. 
Deze wordt doorgequilt
 en deze is in de maak
Het bloggen zou er de komende maanden maar zo eens wat bij in kunnen gaan schieten een ook de beide winkels in Amsterdam en Zuthpen zullen het een beetje zonder me moeten stellen. Daar hebben de Amsterdamse en Zutphense meisjes nog ik een probleem mee.
 
Helemaal van de wereld af ben ik niet! En het wandelen met de hond blijft een ochtend feestje. Het is ZO schitterend buiten en al loop ik elke dag hetzelfde stuk, het verveelt nooit!
Gistermorgen dacht ik: YES er zijn eitjes!
Snel naar huis om centjes te halen, en toen ...... Helaas!
Maar hier heb ik nog heel goede hoop op!
Lekker voor een grote pan
De appeloogst valt ook niet tegen dit jaar 
en tussen de bedrijven door maken we volop appeltaart, appelmoes, hete bliksem enz. Met z'n tweeen  krijgen we lang niet alle appels verwerkt en blijft er heel wat voor de vogels en allerlei insecten liggen.
Geweldig de herfst! En na een wandeling is het goed toeven bij een lekker vuurtje :-)

Over anderhalve week vertrek ik voor m'n jaarlijkse bezoek aan de Quilt Market en het International Quilt Festival in Houston op zoek naar nieuwe stoffen en ideeen. 
Ik houd jullie op de hoogte,

Voor nu: een fijne herfstdag!6 opmerkingen:

Phyllis zei

Een nieuw boek, spannend! Wat een heerlijke, sfeervolle foto's op je blog. Heel veel succes met de voorbereidingen voor het boek en tot in Houston!

Margot zei

Fijne, knusse,foto's !
Dus ...druk met quiltwerk ..en dan tussen de bedrijven door zo'n lekker soepje maken !

Mag ik vragen welk kookboek ?

En geweldig voor ons allemaal dat jij de
quiltster's van nieuwe stoffen en ideeen
' voorschoteld ' weer in de nabije toekomst !!

Heel veel succes met het nieuwe boek !

Judith zei

He get heb ik net een heel stukje geschreven wordt het niet opgeslagen. Dan toch maar een tweede keer want wat is het leuk dat je voor de tweede keer een boek mag uitbrengen. In 'de wandelgangen' had ik eral van gehoord, weer heel spannend. De meisjes vinden het vast niet erg dat je er dan dus wat minder zijn zult. Oh en dan strakjes weer naar Houston, nog even lekker genieten van wat warmer weer en hele mooie nieuwe spullen. Ben heel benieuwd waar je mee terug komt..... De foto's zien er ook gezellig uit, helemaal goed zo. Geniet ervan.

Groetjes,

Anoniem zei

Een nieuw boek, kunnen we ons weer heerlijk op verheugen.

Geode reis naar de States.

Groetjes Hermien

quilting Jeannet zei

Het is een heel herkenbaar blogje, behalve het boek schrijven, heerlijk zo met de herfst.

Gert zei

Een beetje een late reactie, maar ik wens je heel veel plezier en succes toe met het schrijven van je nieuwe boek. Zoals ik je in Deventer al zei, kijk ik er erg naar uit. Als het net zo'n mooi en sfeervol boek wordt als je eerste, zal dit ongetwijfeld weer een succes worden. Geniet lekker van de herfst en het schrijven.