maandag 9 april 2012

Klein stukje verder

Helaas schiet mijn werkje niet zo snel op als ik zou willen. De voorbereidingen voor Pour l' Amour du Fil met pal daar achter aan de workshops van Lynette en Reiko in Zutphen en in Amsterdam, met in de week daarna de OEQC zijn enorm tijdrovend. En kon ik nu maar een beetje de boel loslaten en minder perfectionistisch zijn dan was het misschien wat rustiger. Maar nee, de bakken moeten er perfect uitzien, de stands moeten er perfect uitzien, de pakketten moeten er perfect uitzien en zo ben ik dan bezig en slorpt m'n werk me op. Maar dankzij m'n geweldige team hoef ik het gelukkig niet allemaal alleen te doen!
Verder dan dit ben ik echter nog niet gekomen.
Ik ga er lekker mee door 's avonds op de bank met m'n benen omhoog :-)

Maar ik kan dan wel met m'n handen bezig zijn de hele dag, m'n gedachten staan niet stil. Straks in Nantes wordt het nieuwe boek "Making Quilts the promise of joy" van Kathy Doughty "gelauched". 
HELAAS het laatste nieuws is, dat Quiltmania slechts een beperkt aantal over heeft komen laten vliegen voor verkoop in hun eigen stand. De rest wordt pas half mei uitgeleverd. Geen gesigneerde exemplaren dus en ook niet van Brigitte Giblin's boek "Feathering the Nest vintage inpired Quits"
En dat terwijl ik een gesigneerd exemplaar altijd zo leuk vind. Dus denk ik, dat ik gewoon als consument een paar doosjes koop, laat signeren en mee terug breng naar Nederland. Is het nog exclusief ook! Dan maar geen winst, rijk word ik toch niet en m'n doodshemd heeft ook geen zakken, maar we hebben wel pret!
Ik verheug me er enorm op Kathy te ontmoeten. We hebben al wat afspraken gemaakt en in het kader van, dat je als ondernemer niet stil moet staan, was ik al een tijdje bezig met idee├źn voor een "fresh look". Iets anders zonder van m'n reproductie-geloof af te vallen. 
Het begon allemaal in november vorig jaar toen ik de stoffen van "Blend" onder ogen kreeg. 
Schitterend toch? Een deel is al binnen en in mei komt er nog veel meer. Deze firma levert niet alleen een prachtige kwaliteit, maar de kleuren ...... om van te smullen! En in combinatie met de "onze eigen" collectie repro's wordt het een waar feest. 
Gerda is al met iets begonnen. Zo beeldig! Misschien wil ze het wel al bloggen :-)
Ga ik haar morgen vragen, zou leuk zijn.

Een fijne dag vandaag, ik ga nog wat driehoekjes aan vierkantjes naaien.

9 opmerkingen:

carine zei

PETRA ? wat een prachtige quiltwordt het weer. Ik vind jou quilts altijd dat ietsje meer hebben, heb er trouwens nog een paar liggen, kom er niet toe om ze op te starten. Het lijkt me ook een mooi boek hoor ! Nog een fijne Paasmaandag gewenst! groeten uit Brugge Carine-Patchworkstar

KijkDaarIs zei

WHO-HOW...wat wordt dat mooi!!!.dat randje erlangs...om te watertanden!!...;0)
en ja hoor ik wil dat wel....zal wat foto's maken vandaag....
Fijne dag

Annelies zei

Top dat randje en mooie stoffen ook !
Fijne tweede Paasdag. Voor jou ( en ook voor mij hoor) wordt dat vast geen meubelboulevard langs.

Anoniem zei

Hallo Petra

wat een heerlijke verhalen, dat is waar je het allemaal voor doet, met de heerlijke stoffen werken en voor enthousiaste mensen die je daar in meeneemt
Wat leuk om te horen dat je een fan van Kathy bent
ik volg al een paar jaar haar blog en ben een fan van haar
leuk dat je haar gaat ontmoeten!
Geniet van alles ook van je benenomhoog met je quiltwerk al dromend over wat komen gaat

hartelijke groeten
Ineke Marijnissen

Guusje, zei

Wat een mooie quilt ben je aan het maken. Mooie boeken en de stoffen vind ik ook geweldig mooi. Fijne dag.

Judith zei

Oh wat ben je weer druk, maar met wat een leuke dingen. En wat heerlijk dat je dit doet, blended ziet er jammie uit. Snel maar weer eens kijken in de winkel. Vanuit een regenachtig quilterig hoevelaken een fijne dag gewenst,

Doeg, Juud

Anoniem zei

Petra, ik smul altijd van jou blog, van je verhalen en je mooie foto's en wat een QUILT in wording is dit weer, SCHITTEREND.


Groetjes Hermien

Josephine zei

Ooooo yummie, dat randje!! Enne, dat boek, daar had Elsbeth het ook al over... Twee dagen stof gesneden voor Nantes en dankzij Elsbeth weer voor een jaar inspiratie in mijn arme hoofdje!
XXX

Phyllis zei

Je nieuwe quilt wordt beeldig, zowel qua kleur (heerlijk dat aqua met rose) als qua uitstraling (dat Oosterse, weer eens heel wat anders) heel apart.
Ben heel benieuwd naar het eindresultaat t.z.t.
Succes met alle beurzen en tot bij Reiko in Zutphen en in Veldhoven!