zaterdag 11 februari 2012

L' Aiguille en Fete

Het was een prima tocht naar Parijs. Bij de Porte de Pantin was het wat dringen. Ik blijf me er over verbazen, dat Fransen in Parijs altijd graag met vijf tegelijk over een stukje weg willen, waar er maar twee passen. Dat hield even op, ik wilde namelijk ook over dat stukje. Een beetje dringen en hier zijn we op de plaats van bestemming om de boel uit te laden. Ik zou liegen als ik zou zeggen, dat het mijn favoriete bezigheid is, maar wie A zegt moet elke  keer weer B zeggen.
Aan de slag dus. In deze chaos moest orde worden geschept :)
Waar zullen we eens beginnen? 
Voor het het echter zover was, kwam dit er aan.

Josephine!
Echte baaltjes met mijn naam in de zelfkant!! Ik werd er stil van, het voelde heel bijzonder. Zonder regen echter geen zonneschijn, er was een klein wolkje aan de lucht. Met 3 prints was er iets misgegaan. En ja, je raadt het al, met deze 3:
Het was een teleurstelling, die ik even weg moest slikken, dat snap je.
Maar ik zit nooit zo lang bij de pakken neer en nu heb ik nog wat te goed! En bij deze pakken neerzitten ........ helemaal niet, 
want och jee wat moest er nog een hoop gebeuren, voordat het dit werd:
 

En kijk eens wat een van de eerste Franse klanten meebracht!
Quiltmania bracht dit langs voor het geval we ons zouden vervelen, ik heb er nog nauwelijks een blik in geworpen, en ik hoefde dan niet tot thuis te wachten.
Dit is een cadeautje van Cecile, die weer een schitterende stand heeft. Ik ga proberen vandaag even tijd te maken om bij haar te shoppen :)

De dagen hier zijn best lang, van 9.30u-19.00u, en het is goed om aan het eind van de dag "huiswaarts" te keren. Onderweg is altijd wat te zien,
En eten ben ik dol op. We zijn even over de grens geweest 
Het was verrukkelijk!
Nu op naar het ontbijt en weer aan de slag :)

Fijne dag!

14 opmerkingen:

KijkDaarIs zei

Het ziet er weer prachtig uit!!
en de boeken van Cecille..ik kan niet wachten!!...;0)
Groetjes aan de "collega's"...
fijne dag

Ineke Marijnissen zei

Veel plezier Petra
je stoffen zijn prachtig, die drie komen ook nog wel
groet Ineke

GRANNY'S HOUSE zei

Zucht, wat ziet het er mooi uit.
Veel plezier daar en een hele goede verkoop.

Groetjes
Ines

Josephine zei

Het ziet er weer fantastisch uit! Hoe krijgen jullie het voor elkaar, om van zo'n kale witte hoek, zoiets gezelligs te maken!! Veel plezier nog, en tot snel weer ziens, XXX

Guusje, zei

O wat ziet het er geweldig mooi uit allemaal en je stoffen prachtig lijkt me idd heel bijzonder om je naam in de zelfkant te zien staan. Heel veel plezier daar.

betty prins zei

Heel veel plezier daar, hoop dat er veel 'buitenlanders'genieten van al jouw mooie stofjes en quilts.
Prachtige nieuwe stofjes (ik zie niet wat er verkeerd is gegaan..), ik wil nu al een metertje van die blauwe.....

Else zei

Oh wat een heerlijke plaatjes! Geniet ze tussen de bedrijven door, knuffel Else

Judith zei

Helemaal heerlijk en wat fijn dat wij weer even mee mochten kijken!

Joke zei

Je stoffen zijn GE-WEL-DIG!!! Komt helemaal goed met die drie eigenwijze.

Hubertine zei

Wat ziet het er gezellig en mooi uit! Ben gelukkig niet de enige die niet ziet wat er mis is met de 3 prints!! Maar ik kan mij wél voorstellen dat het voor jou even vervelend is! Succes verder!
Groetjes, Hubertine

Marians Quiltblog zei

Wat ziet jouw collecties er prachtig uit. Om te smullen. En sorry, ik zie ook niet wat er mis mee is. Maar dat zal ongetwijfeld goed komen. De stand ziet er ook als vanouds uit. Veel plezier nog in Parijs.
Groet Marian

Berna zei

Ik kan niet wachten totdat ik die mooie stoffenserie in het echt kan bewonderen. Prachtig en uiteraard gefeliciteerd met deze nieuwe stap in je carierre. Maar wat was er nou mis? Zijn deze stoffen niet meegeleverd of zat er een drukfout in? Whatever, je hebt idd nog iets tegoed.
Fijne dagen en goeie zaken in deze mooie stand in Parijs.

Auckje zei

Heb me werkelijk suf zitten staren. Ben nooit goed geweest in 'zoek de verschillen' en kan dan ook werkelijk niets vinden wat aan die prachtige stofjes zou mankeren! Ben benieuwd. Geniet in Frankrijk en bonne chance.
Auckje van der Leij

Phyllis zei

De stoffen zijn werkelijk beeldig, heel mooi, zie zo al wat WIP's hier waar ze mooi in zullen passen, snel maar weer richting Zutphen! Van harte gefeliciteerd met de collectie, wat een mijlpaal!