donderdag 11 juli 2013

Weer heerlijk helemaal THUIS!

Een van de leuke dingen van weggaan is ..... THUISKOMEN! Geloof me of niet, ik vind het echt heerlijk. Ik geniet altijd weer van het moment, dat ik de winkel binnenstap, van de speciale geur (dat is altijd het eerste), van de Zutphense meisjes, van de blije mensen, van de nieuwe stoffen, van de plannetjes die meteen opkomen etc etc!

Kijk:
Bep was nog even aan de telefoon ......
 voor een klant lag er alvast dit stapeltje klaar
 en werd er druk van alles voor haar bijgesneden, zodat ik meteen kon zien dat de nieuwe voorraad "Josephine" binnen was gekomen.
 Net zoals deze tone on tone collectie met mooie neutrale "opvullers"
en een seectie uit de Gabrielle collectie van Mary Koval.

Een foto van de dames van de "Scrappy Red", die gezellig achter aan de grote tafel zaten te werken, ben ik in de opwinding van het weer terug zijn totaal vergeten te maken :-(

Maar ...... het begin van een nieuw project staat wel op de foto! Een nieuwe quilt voor een nieuw pakket met ..... och ja, een kompas in het midden. Ik ben even helemaal aan 't kompas verslingerd. Er zijn zoveel mogelijkheden, die allemaal weer anders uitpakken. Deze blended wordt het midden van een, hoe kan het anders, geheel nieuwe medallion quilt!

De nieuwe QUILT & ZO vol nieuwe projecten lag ook in de winkel!

En dan nu nog naar Amsterdam om daar te genieten van de winkelgeur en om de Amsterdamse meisjes weer te zien! En ook om in 't echt te gaan smullen van deze schitterende Gift from the Past doos, want dat heb ik nog niet gedaan!

It's good to be Home!!

Fijne dag!

11 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Geniet er van Petra! Het is weer een inspirerend blogje.

Anoniem zei

Het was geweldig jou weer te zien. En wat ben ik nieuwsgierig naar het nieuwe project , ziet er zo mooi uit. Wacht met spanning op meer.
Liefs Hermien

Josephine zei

Fijn dat je weer heelhuids terug bent lieverd!!
Xxx

Rennie zei

Welkom thuis en het 'be back home' gevoel herken ik. Heerlijk blog dank je"

Elisabeth zei

Wat een heerlijke foto's en een prachtig kompas..met deze stofjes! Groetjes Elisabeth

Berna zei

Welkom thuis!! Geniet maar lekker verder ;)

Judith zei

Welcome back!

Auckje van der Leij zei

Als je zoveel reist, is er niets heerlijker dan 'thuis'. Sinds die workshop van Di Ford met haar mariner's compass, kan er alleen nog maar gefussycut worden. Ik word er gek van! Je kijkt inderdaad anders naar stof. Laatst liep ik hier (Frankrijk) op een marktje en heb bijna aan een mevrouw gevraagd waar zij haar jurk had gekocht! Mijn Frans is dusdanig dat die mevrouw waarschijnlijk dacht dat ik haar jurk aan flarden wilde knippen. Ik heb het maar niet gevraagd. Er zat zo'n mooi 'dingetje' in of op die stof. Het moet niet gekker worden ...
Groet, Auckje

carina zei

Oost best thuis best!

Guusje, zei

Wat zie ik weer veel moois,kan me voorstellen dat je het leuk vind om weer thuis te zijn.

quiltingmieke zei

piep fijn je weer hier te hebben meid

knuf mieke