zondag 25 september 2011

Terug in "Blogland"

Dankzij Elsbeth en Josephine!!! Zij gaven me het duwtje om m'n in maart aangemaakte Blogspot account maar eens te activeren! Wat leuk om weer blogs te lezen en ...... te bloggen! Het was zo stil in "blogland"! Nu is er wel werk aan de winkel, want waar te beginnen. Gelukkig heb ik vakantie! Eigenlijk om dit te doen
 Rommel opruimen!
Door al het gereis van het afgelopen jaar is daar behoorlijk de klad in  gekomen en als straks in oktober Di komt logeren dan wil ik de boel toch wel een beetje "op orde" hebben.
Intussen ligt er ook een appeloogst te wachten om verwerkt te worden
En hangt er nog meer te wachten om verwerkt te worden
tot appelmoes of appeltaart. Ik heb ook nog een recept voor Jachtschotel met hete bliksem gevonden, maar dan ben ik aan het eind van m'n appel-latijn. Heeft er iemand nog lekkere appel-idee├źn? Graag!!

Een fijne zondag en tot snel!

PS Ik ben het met Josephine eens: dit is zo gebruiksvriendelijk!!

5 opmerkingen:

Hermien Dave zei

Hallo Petra.
Gezellig dat je weer terug bent in blogland. Alles weer goed met je rug? Fijne vakantie,geniet ervan!!

Groetjes Hermien

Josephine zei

Oooo, GEZELLIG!! Nu Gerda nog overhalen, als ze niet te druk is met oma zijn... MOOI, je eigen achtergrondstof, kan ik al bestellen?

marion zei

appelsap, appeljam, appelflappen, appelchutney, appeltje eten, appel met kaneel en suiker door de yoghurt, maar vooral appelsap...........heerlijk!!!!

Sabine.v zei

Met appels kan je veel doen en is bovendien heel gezond! Ken je het boekje van Confituur van Winiefred? uitgeg. Davidsfonds.
bvb Confituur van appels, kastanjes en walnoten?

Sabine.v zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.